Zum Hauptinhalt der Seite
Exterior view of the reception

This way please!
New rooms for the perfect reception.

Mediengruppe RTL Foyer

An impressive entrance to the building. Taking into consideration the factors security, quality of stay and brand recognition.

A corporate architecture that reorganises arrival, waiting and passage into the building.

New reception:

The very highest level of security thanks to an integrated visitor gate system, clear orientation and a high quality of the visit blend into an integrated spatial experience.

Friendly, generous and progressive

A striking mixture of seeing and (not) being seen in the waiting area, an illuminated ceiling joining all areas together and contrasting materials shape the new face of the company headquarters.

Project details


Client

Mediengruppe RTL

Location

Headquarters in Cologne

Services

Related projects and topics.